Receptes
Brokastu burgers – Pilngraudu Maiziņš
Sastāvdaļas | |
---|---|
PIlngarudu Maiziņš | |
Ola (1 gab.) | |
Bekons (1-2 šķēles) | |
Čedara siera šķēle | |
Cūkgaļas šķinķis plānās šķēlēs (80-100g) | |
Majonēze (2 ēdamkarotes) | |
Rukola (200g) | |
Melnie pipari | |
Sāls | |
Olīveļļa | |
Šķipsniņa mīlestības |
Pagatavošana (20-30 min):
Apgrauzdē Pilngaudu MAIZIŅŠ tosterī, uz pannas vai uz grila. Uz pannas uzcep bekonu, lai tas būtu kraukšķīgs. Kad tas ir gatavs, nosusini to uz papīra dvieļa. Kārto abas šķinķa šķēles vienu uz otras, uzliec čedara sieru un liec cepties cepeškrāsnī vai uz pannas kamēr siers izkūst. Uzkarsē pannu, pievieno olīveļļu un uzcep olu aptuveni 2-3 minūtes līdz olas dzeltenums ir sulīgs un tekošs. Uz abām apgrauzdētā MAIZIŅŠ pusēm uzsmērē majonēzi, uz apakšējās maizītes uzliec šķinķi ar izkausēto sieru, tad ceptu olu, bekonu, rukolu un otru maiziņa pusi. Voila! Gatavs.