facebook-icon
instagram icon
youtube icon
email icon

Sēņu burgers (vegānu) – Pilngraudu Maiziņš

Sastāvdaļas
Pilngraudu Maiziņš
Šampinjoni sagriezti šķēlītēs (6-10 gab.)
Šķēlēs sagriezts sarkanais sīpols
Rīvēts vegānais siers (50-80g)
Smalki sakapāti saulē kaltēti tomāti (1 ēdamkarote)
Vegānā majonēze (2 ēdamkarotes)
Rukola (sauja)
Mikrosalāti
Olīveļļa (1-2 ēdamkarotes)
Šķipsniņa mīlestības

 

Pagatavošana (15-20min):

Uzkarsē pannu un pievieno olīveļļu. Pannā liek cepties iepriekš sagatavotos sīpolus. Kad tie ir nedaudz apcepušies, pannā pievieno šampinjonus un to apber ar sāli un pipariem. Atceries, ka sēnes mīl sāli, tāpēc nepārsāli! Kad viss ir brūns un pievieno rīvēto vegāno sieru un atīvi maisot cep kamēr siers izkūst. Bļodiņā liek sakapātos saulē kaltētos tomātus, pievieno vegāno majonēzi un samaisa līdz viendabīgai masai. Uz grila apgrauzdē Burgeru MAIZIŅŠ. Tad iesmērē abas pusītes ar sagatavoto saulē kaltēto tomātu majonēzi, pievieno nedaudz rukolu, tad kārto sēņu masu un mikro salātus. Pa virsu liek otru maizītes pusi. Lai izdodas!